Gravidyoga

Therese Sok, legitimerad barnmorska, håller genom sitt företag Med Bebis AB gravidyoga.

Yoga är ett fantastiskt verktyg för dig som är gravid. Den hjälper dig att finna lugn, samtidigt som den skonsamt stärker din kropp och ökar smidigheten. Även graviditetsrelaterade besvär som rygg- och bäckensmärta kan förebyggas och lindras med rätt övningar. Att träna yoga som gravid gynnar välbefinnandet, du lär dig att slappna av och förbereda dig både fysiskt och mentalt inför förlossningen.

Kursen i gravidyoga innefattar förlossningsförberedelse i form av andning och avslappning. Dessa två är de viktigaste verktygen du har för att möta och hantera förlossningsförloppet på bästa sätt. Genom att komma väl förberedd till din förlossning skapar du de bästa förutsättningarna för att du och ditt barn ska må bra när förlossningen väl sätter igång.

 Våra lektioner i gravidyoga är noga anpassade efter gravidkroppen och syftar till att bygga upp den inifrån och ut. Varje klass innehåller övningar för att träna styrka, smidighet och avslappning. För att kunna anpassar övningarnas intensitet till just din kropp och dina personliga behov, så att du får ut så mycket som möjligt av kursen har vi max 8 kursdelatagare/grupp.

Den bästa tiden att ta vår kurs i gravidyoga är när du är i graviditetsvecka 12–40.

Läs mer här: https://www.medbebis.se/gravidyoga-malmo/